Koulutus ja kurssit

Järjestämme erilaisia viestintään, verkkosivuihin ja kirjoittamiseen liittyviä koulutuksia ja kursseja. Alta löytyvien valmiiden kokonaisuuksien lisäksi voimme räätälöidä koulutuksia toiveidesi pohjalta. Koulutuksia voidaan järjestää henkilökohtaisesti tai koko tiimille, verkossa tai kasvokkain. 

Kenelle

Koulutukset sopivat esimerkiksi yrittäjille, viestintävastaaville, sisällöntuottajille tai asiantuntijablogia kirjoittaville. Sinulla ei tarvitse olla vahvaa teknistä osaamista osallistuaksesi, mutta halutessasi voimme tutustua aiheeseen myös pintaa syvemmältä.

Esimerkkejä koulutuksista ja kursseista:

Verkkosivut

Verkkosivut

Hakukoneoptimointi-työpaja

Työpajassa tutustutaan hakukoneoptimoinnin perusteisiin ja käydään läpi sitä, miten hakukoneoptimointia voi tehdä verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Pääset tutkimaan oman organisaatiosi kannalta tärkeitä hakusanoja ja avainsanoja sekä harjoittelemaan ytimekkäiden kuvaustekstien kirjoittamista. 

Verkkosivut

Verkkoanalytiikkakoulutus

Koulutuksessa tutustutaan verkkoanalytiikkaan joko yleisesti tai Google Analyticsin näkökulmasta. Koulutuksessa opit, mitä tarkoitetaan verkkoanalytiikalla tai kävijäseurannalla, mistä analytiikkaa pääsee tutkimaan ja miten analytiikkaa voi hyödyntää.

Viestintä

Viestintä

Viestinnän suunnittelu -työpaja

Työpajassa saat tietoa siitä, miten lähteä suunnittelemaan yrityksesi viestinnän kokonaisuutta ja mitä asioita kannattaa huomioida suunnitteluvaiheessa. Työpaja sisältää teoriaa ja työskentelyä, jossa osallistujat pohtivat oman organisaationsa viestintää ja aloittavat viestintäsuunnitelman hahmottelua.

Kirjoittaminen

Kirjoittaminen

Blogikirjoittaminen osana työtä

Tämän lyhytkurssin avulla kirkastat tavoitteesi blogikirjoittamisen suhteen, rakennat kirjoitusrutiinia ja herättelet luovuuttasi. Kurssi sisältää ennakkotehtävän, 1–3 tapaamista sekä paneutuneen palautteen 1–3 kirjoittamastasi blogitekstistä. Kurssin jälkeen sinulla on takataskussa valmiina myös aiheita tuleville teksteille.

Kirjoittaminen

Kirjoitusrutiinia etsimässä

Onko kirjoitusrutiini kateissa ja kirjoitustyöhön kiinni käyminen hankalaa? Hätä ei ole tämän näköinen! Kurssilla tutkit omia kirjoittamisen esteitäsi, teet lempeitä harjoituksia ja etsit itsellesi sopivia työtapoja. Kurssi sisältää 1–3 tapaamista, sinulle räätälöityjä tehtäviä ja motivaatioviestejä yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti.

Kirjoittaminen

Julkaisuaiheiden ideointi -työpaja

Haluaisitko olla enemmän esillä sosiaalisessa mediassa tai kirjoittaa blogiisi säännöllisemmin, mutta et kerta kaikkiaan keksi, mistä kirjoittaa? Mikä ihme ihmisiä oikein kiinnostaa? Ideointityöpajassa keskitytään valitsemaasi kanavaan tai tekstilajiin, perehdytään kohdeyleisösi tarpeisiin, inspiroidutaan kilpailijoista ja annetaan ideoiden lentää. Työpajan päätteeksi sinulla on kasakaupalla valmiita aiheita sekä tietoa siitä, miten ideoida loputtomasti lisää.

Pyydä tarjous koulutuksesta, kurssista tai työpajasta

Henkilökohtainen sparraus

Jos sinulla on jokin tietty ongelmakohta liittyen yllä oleviin aihepiireihin ja haluat ratkaista sen nopeasti ja täsmäasein, niin henkilökohtainen sparraus on ratkaisusi. Henkilökohtaisen sparrauksen lähtökohtana voi olla myös puhtaasti halu kehittyä. 

Tapaamistavat, aikataulu ja sparrauksen sisältö sovitaan yhdessä tarpeidesi mukaan. Henkilökohtainen sparraus voi olla esimerkiksi keskustelua, omiin tarpeisiisi räätälöityjä tehtäviä ja niiden läpi käymistä, palautetta ja rohkaisua.  

Sparrauksessa voidaan keskittyä esimerkiksi:

  • verkkosivujesi kehittämiseen (vaikkapa sisällön tai hakukoneoptimoinnin näkökulmasta) 
  • kirjoitusrutiinin harjoittamiseen 
  • viestintäsuunnitelman tekoon 
  • sosiaalisen median kanaviesi parantamiseen. 

Ota yhteyttä ja sovi aika maksuttomalle tutustumistapaamiselle!

Yhteydenotto ei velvoita sinua mihinkään.

Ryhdikkäät ja persoonalliset sivut kuntovalmentajalle

21.6.2022

Suutarin lapsella on kengät! Loimme verkkosivut Digiaarghin Jessen personal trainer -sivutyölle. Jesse on starttaamassa hommia personal trainerina, joten tietysti hän … Lue lisää

Hymyilevä, silmälasipäinen Jesse tietokoneen äärellä. Kuvaan on muokattu piirrettyjä arvonta lipukkeita, jotka lentelevät ympärillä.

Digiaarghilla on nyt verkkokauppa! – osallistu arvontaan

27.5.2022

Digiaargh koki kevään kunniaksi pienen brändiuudistuksen, ja samalla uusiksi menivät myös verkkosivut. Täydensimme sivustoamme omalla verkkokaupalla, josta löydät erilaisia työtäsi … Lue lisää

Kompaktit sivut rakennusliikkeelle 

26.5.2022

RakennusKemell on Keski-Suomessa toimiva rakennusliike, jolle pääsimme tekemään verkkosivut. Tutustu RakennusKemellille rakennettuihin verkkosivuihin tästä.  Verkkosivuille haluttiin sisällyttää asiakkaita varten perustiedot … Lue lisää